Munkatársaink

ORVOSAINK:

Dr. Csorba László – fogorvos, szájsebész

1965-ben fogorvosi diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetemen. Friss diplomámmal 4 évig Kunszentmárton járási fogászatán dolgoztam.

1968-ban fogszakorvosi, majd 1984-ben szájsebészet szakképesítést szereztem

1969-től 1988-ig a monori, ezután a Vecsési Rendelőintézetben fogszakorvos-szájsebészként dolgoztam közalkalmazottként, később magánorvosként is.

2001-ben köszönő-, 2010-ben elismerő, a „Vecsés lakossága érdekében kifejtett egészségügyi munkáért” című kitüntetést kaptam.

Dr. Csorba Péter – fogorvos, szájsebész

2010-ben szereztem fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen.

2011 -2014 között a Honvéd Kórház szájsebészetén rezidensként dolgoztam, 2014-ben dentoalveolaris sebészetből szakorvosi vizsgát tettem.  A kórházban szerzett tapasztalatot és tudást kielégítően tudom felhasználni a Csorba Családi Fogászat pácienseinek ellátásában.

Rendszeresen veszek részt szakmai kongresszusokon, továbbképző tanfolyamokon hazánkban és külföldön is:  pl. Meisinger Bone Management – implantológiai tanfolyam Németországban (2010), Denti implantológiai tanfolyam (2012).

Szakterületem az esztétikai fogászat, fogpótlástan, implantáció, ambuláns szájsebészeti beavatkozások.

Dr. Csorba Zoltán – fogorvos

Diplomámat 2011 –ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Szakterületem az esztétikai fogászat, a fogpótlástan, az endodontia, de emellett nagyon fontosnak tartom a parodontológiai, és a megelőző szemlélet érvényesítését is.

Amióta itt dolgozom, igyekszem nem csupán legjobb tudásom szerint gondoskodni a pácienseimről, de fontosnak tartom a teljes körű tájékoztatást is az őket érintő problémákkal kapcsolatban.

DENTÁLHIGIÉNIKUSAINK:

Benkó Mercédesz 

Szabó-Ilyés Erika

Rácz Barbara